Horoscop 18 februarie 2012

Horoscop zilnic 18 februarie 2012

O zi echilibrata in care suntem predispusi la aventura, calatorii si multa miscare pe tot parcursul zilei. Luna aduce un surplus de energie, dincolo de faptul ca se afla in perioada de descrestere. Astazi deplasarile vor contribui la solutionarea anumitor probleme de natura sa aduca unele solutionari in camin, familie si achizitiile in acest plan vor fi profitabile si pentru mebrii familiei. O zi in care buna dispozitie va fi la ea acasa si o parte din bucuria launtrica va fi exteriorizata astfel incat starea de spirit a zilei va fi una buna. O crestere vizibila a popularitatii si o revenire in planul sentimental.
Daca ieri aspectele nu prea ne-au avantajat i planul relatiei de cuplu, astazi ele se vor intari si pot fi de bun augur. Comunicarea va fi mult mai activa din toate punctele de vedere si partenrul de viata ne va sustine de la primele ore ale diminetii cu incurajarile de care practic avem nevoie. Din a doua jumatte a zilei, acestia vor participa si ei la unele proiecte de solutionare ale anumitor aspecte in planul caminului. Pentru ca vrem nu vrem, atentia va fi indreptata asupra familiei si caminului.

O zi benefica in planul profesional, pentru ca aici vor avea loc anumite schimbari pozitive, iar planul popularitatii va fi evidentiat de comentariile pozitive ale superiorilor. O zi mult mai calma si in care anumite strategii vor fi aplicate iar solutionarile vor fi pe masura asteptarilor!

In planul sanatatii se intrevad solutionari si starea de spirit a organismului va cunoaste o imbunatatire vizibila indeosebi din a doua parte a zilei! Catre orele serii miscarea indiferent de forma ei ne va face bine si o parte dintre noi vor fi predispusi sa faca exercitii la sala de fitness.

O zi in armonie, cel putin asa se intrevede in plan astrologic care va aduce rezultate pozitive, dincolo de grijile pe care le vom resimti in prima parte a zilei si toate acestea din cauza noastra! Sistemul de valor va fi mult mai crescut si vom acorda o atentie sporita anumitor evenimente care vor aduce de la sine transformarea in planul personalitatii.
 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.