Horoscop 13 martie 2012

 Horoscop zilnic general pentru 13 martie 2012

Horoscop azi, 13 martie 2012, anunta o zi in armonie de la primele ore ale diminetii. O data cu intrarea planetei venus (micul benefic) in zodia Taur aspectele financiare vor cunoaste o indreptare de situatie. Apoi, tot ceea ce este legat de investitii, achizitii, balante contabile, acumulari de bunuri materiale, Venus prin prezenta lui vine si aduce o nuanta optimista. O parte dintre nemultumirile financiare si castigurile suplimentare isi vor pune amprenta pe parcursul acestei luni in sens pozitiv. O alta simbolistica pentru prezenta micului benefic in constelatia Taur, are directa legatura cu latura iubirii si afisarea senzualitatii. primele semnale ca a venit primavara se va recunoaste prin tinutele si coafurile reprezentantelor sexului frumos. Etalerea si dorinta de a isi afisa senzualitatea faminina va aduce in jurul nostru o mireasma a frumusetii indiferent de varsta. Aspectele care au directa legatura cu iubirea, sentimentele si calitatile artistice vor fi puse in valoare de acest tranzit benefic din toate punctele de vedere!
Astazi va fi o zi deosebita si datorita originalitatii in planul mental, indeile originale vor incepe sa prinda contur. Chiar daca vom da dovada de nonconformism pe tot parcursul zilei vom fi bine receptati de catre persoanele din jur. In planul profesional va fi o zi a implicarii si rezultatele obtinute pana spre final de zi vor fi pe masura asteptarilor. Interesante vor fi si colaborarile in plan asociativ pentru ca acestea vor da roade si dincolo de cateva nemultumri trecatoare sansele de reusita in plan profesional si faptul ca vom obtine o imagine si popularitate ascendenta va fi indreptata spre avantajul nostru!

O zi buna si in planul sentimental. De la primele ore ale diminetii comunicarea cu partenrul va veni si va contribui la sustinerea moralului. Actiunile de peste zi vor avea nuante pozitive si pentru persoanele care inca nu au o partenera, este un moment prielnic pentru a descoperi ca acolo cineva din jur va da semnale pozitive in ceea ce ne priveste.

Catre orele serii va trebui sa avem in vedere ca ne apropiem de ceea ce in astrologie numim fenomenul de Luna Plina si va trebui sa avem grija la somn. o parte dintre noi sunt predispusi la insomnie, agitatie in timpul noptii si activitatea fluidelor din organism va fi accelerata. O noapte propice meditatiilor indiferent de natura acestora, pentru ca ele ne vor conecta la Univers mult mai usor!

 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.