Horoscop 12 martie 2012

Horoscop general 12 martie 2012
Un inceput de saptamana predispus la tensiune, griji si o latura afectivo emotionala usor negativa. Va trebui sa avem viziunea asupra vietii si evenimentelor zilnice mult mai optimista, pentru a inlatura temerile. Imediat dupa orele pranzului strea de spirit va fi mai detensionata ceea ce va conduce la un echilibru si armonie interioara. Insa, pana atunci va trebui sa dam dovada de stapanire de sine. Important la inceputul zilei va fi sa ne tinem in frau orgoliile prostesti si sa renuntam la EGO-ul nostru. o serie de evenimente ne pot da bunul mers al treburilor peste cap astfel incat starea de spirit poate avea repercursiuni catre orele serii.
Va trebui sa fim mai temperati in sfera profesionala. O serie de nemultumiri venite din partea superiorilor la inceput de saptamana va pot da peste cap, astfel incat discutiile in contradictoriu, replicileneavenite si nelalocul lor ne pot aduce "suferinta" sau animozitati pana la finalizarea programului de lucru. Va trebui sa fim detasati de micile aspecte nefunctionale astfel incat dupa terminarea orelor de serviciu sa ne regasim propria personalitate.

Astazi va trebui sa avem in vedere investitiile si achizitiile. Cateva erori din acest punct de vedere pot creea la randul lor nemultumiri, ceea ce denota ca desi este Luni, inceput de sapatamana, va trebui sa nu ne pripim in luarea deciziilor. Nu as recomanda achizitiile, indiferent de sectorul activitatii, decat in cazul in care elemantele sunt bine puse la punct! Altfel riscam sa ne pierdem in speculatii si sa nu castigam mare lucru, dimpotriva riscam sa pierdem o anumita suma de bani prin proasta gestionare a finantelor, bunurilor si alte aspecte pe linie de investitii.

In planul sentimental daca vom urmari pana la orele serii sa lasam deoparte orgoliile si incapatanare. Vom renunta la posesivitate in relatia cu pratenerul avem sanse sa ne incarcam energetic si sa ne sustinem reciproc. 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.