Horoscop 1 mai 2012

Prezenta Soarelui in zodia Taur va aduce o transformare benefica si care va predispune la intesificarea activitatilor si va aduce in personalitatile noastre energia pamantului. Mintea devine mai alerta si activa din toate punctele de vedere. Vom trece la actiune si va trebui gandit inainte de a actiona. O doza suplimentara de incapatanare va fi prezenta in personalitatea noastra si dinamismul va prinde contur. Pentru aproximativ o luna de zile, vom fi preocupati de aspectele din jurul nostru si daca pana acum am mai avut ezitari, a venit momentul sa spunem lucrurirlor pe nume si sa renastem in privinta actionilor noastre. Timpul va veni si va da contur planurilor si proiectelor pentru viitorul apropiat! O luna a miscarii, activitatilor in aer liber si dinamicii!
Totusi in prima jumatate a zilei, unii vom avea probleme cu revenirea la starea normalitatii. Aspectele Lunii prin Luna prezenta in constelatia Leu vine si ne face sa oscilam, sa ne miscam mult mai greoi, ceea ce se traduce printr-o vointa mai scazuta. Va trebui sa ne canalizam planul energetic mult mai bine la primele ore ale diminetii si sa dam dovada de actiune. Mai sunt cateva zile pana la fenomenul de Luna Plina, timp in care putem sa ne pregatim organismul prin asimilarea substantelor nutritive in organism.

Horoscop zilnic anunta ca in plan profesional, astazi vor mai fi oscilatii si predispozitia de a nu ne canaliza pe activitatile din timpul zilei poate aduce in prim plan discutii in contradictoriu si alte elemente neplacute. Va trebui sa mentinem linia de plutire in proportia efort - randament. In orice caz randamentul va fi mult mai scazut pentru urmatoarele doua zile! Evitati discutiile in contradictoriu la serviciu pentru o mai buna protectie in planul personalitatii!

Latura sentimentala este in continuare bine aspectata. De la primele ore ale diminetii parterul ne sutine in proiectele de peste zi. O serie de examinari care pot fi trecute cu brio si fara nici un fel de probleme si care ne pot aduce avansarea in mediul profesional, indiferent de natura acestuia!
O zi echilibrata, dar in care, va trebui sa dam dovada de mai mult dinamism si in care va trebui gandit inainte de a actiona!

 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.