Horoscop 24 APRILIE 2012

O zi echilibrata in care avem la dispozitie un potential urias pe care va trebui sa il manifestam de la primele ore ale diminetii. Partenerul de viata ne va fi alaturi astfel incat ziua va fi o oaza de lumina pentru fiecare dintre noi. Fenomenul de Luna Plina va atinge apogeul astazi in jurul orelor unsprezece, ceea ce indica faptul ca ne vom resimti activi, plini de energie Lunara si nu numai. Inutitia este o calitate pe care va trebui sa o folosim pe tot parcursul zilei de astazi si vom remarca ca puterea de a anticipa unele evenimente va fi la indemana noastra.
Sfera profesionala este puternic aspectata. Astfel ca, de la primele ore ale diminetii vom avea de solutionat anumite aspecte care ne vor aduce in cele din urma zambetul pe buze datorita rezultatelor. Asa cum spuneam si la acest inceput de saptamana, asimilarea, examinarile si puterea de a merge mai deprte dincolo de toate nemultumirile ne vor ridica pe deoparte moralul si pe de alta parte va aduce o personalitate mult mai puternica! O zi buna si in planul financiar. Achizitiile insa vor trebui facute echilibrat si fara a ne hazarda in chetuieli inutile.

Starea si linia sanatatii este excelenta si chiar daca vom resimti cate ceva la ivel de functionare a organismului, vor fi cateva aspecte minore legate de durerile hepatice sau bila, stomac, intestine si cateva probleme datorita aspectului nutritiei! Nu sunt recomandate in aceasta zi curele exagerate sau regimurile drastice! Un post extrem poate aduce modificari si o stare de moliciune astazi catre final de zi.

O zi calibrata din toate punctele de vedere in care vor fi vizibile aspectele de senzualitate debordate de catre reprezentantele sex-ului frumos, prin postura si aparitiile acestora vom ramane placut impresionanti!

 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.