Horoscop 25 aprilie 2012

Horoscopul de azi anunta o zi a aventurilor de la primele ore ale diminetii. Luna aduce de la sine nevoia de a caltori, de a ne aventura in evenimenetele cotidiene si de a trai toate aspectele la o intesitate matinala.  Va fi o zi excelenta in planul astrologic, ceea ce indica ca realizarile noastre vor fi cu certitudine pozitive si vom beneficia de marele trigon Venus conjunct Jupiter cu marte si Pluton in aspecte de trigon, marea piramida, energie ce se va manifesta pozitiv la nivelul actiunilor noastre din timpul zilei de astazi. Putem insista pe aspecte nesolutionate si cu siguranta primiii pasi ii vom face iar eforturile noastre sustinute de pe parcursul zilei de astazi vor fi recompensate de catre aspectele benefice.
 Horoscop azi anunta o zi excelenta in planul profesional in care nonconformismul pozitiv isis are latura lui constructiva. fata de superiorii de la serviciu vom da dovada de retineri, insa in sensul bun al cuvantului. O serie de schimbari benefice care vor avea loc va duce la o crestere a popularitatii si pana la finalizarea orelor de serviciu, va veni destinul si ne va sutine. Va fi practic o zi in care noi contracte vor fi aprobate, parafate si vom cadea de comun acord la infatuirea acestora. Relatiile cu proprii colegi sunt benefice si astazi putem sa ne incredem in sustinerea acestora!

Creatia, talentul, efortul sustinut, analiza si meticulozitatea sunt cateva cuvinte cheie ale zilei. fapt ce confirma din punct de vedere astrologic anumite aspecte care vor veni si vor debloca planurile persoanlitatii in transformare. O minte pozitiva care va aduce acceptarea pana la finalul acestei zile.

Ziua transformarilor pozitive in care potentialul creatiei va fi alaturi de noi. Se intrevad calatorii si deplasai pentru solutionarea anumitor aspecte care nu mai sufera amanare. In acelasi timp nuante de optimism si buna dispozitie, care practic vor fi vizibile de la primele ore ale diminetii!

In planul sentimental, o revenire la situatia normalitatii. Ceea ce va aduce incurajari sustinute din partea partenrului. Un moment importanta va fi a doua parte a zilei, cand, dupa orele pranzului vom asista la o supriza placute oferita de acesta. O colaborare in afacerile de familie vor fi profitabile si dincolo de aspectul ca:"este marti si sunt trei cesuri rele" lucrurile nu vor fi intocmai asa. Pentru simplul motiv ca, la final de zi cand ne vom face bilantul vom vedea oportunitatile si sansele fructificate la final de activitati, indiferent de domeniul acestora!

  
 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.