Horoscop 28 aprilie

Prima parte a zilei va fi canalizata pe nevoia de a servi, a ajuta, a sustine oamenii din jur si prietenii apropiati. Putem juca rolul de confident pentru persoanele apropiate. Va fi o ancorare in realitate pna imediat dupa orele pranzului. Luna in descrestre va aduce de la sine o incetinire a fluidelor in corpul uman dar si un potential energetic mai redus. Calm, stapanire de sine, rabdarea va fi cultivata pe tot parcursulu zilei de astazi. Sunt binevenite curele indiferent de natura acestora cu exceptia exagerarilor. Deasemenea tot in aceasta perioada corpul uman se curata pana la urmatoarea de faza Luna Noua prin post si spiritul se poate curata prin rugaciune!
Trigonul Marte - Pluto va aduce dinamismul de care avem nevoie si chiar daca energiile Lunare ne limiteaza pornirile, vom fi capabili sa ajungem la indeplinirea si realizarea proiectelor noastre de peste zi. o buna canalizare si putere de concentrare vor fi alaturi de noi pe tot parcursul zilei de astazi. Imediat dupa orele pranzului, tranzitul Lunii prin constelatia varsator va aduce o doza de generozitate care predispune la detasare. O zi favorbaila proiectelor de business si activitatilor profesionale care pot da randament imediat.

Latura personalitatii va fi la un nivel ridicat si transformarile care se succed vor veni in sprijinul nostru. Zi favorabila calatoriilor si deplasarilor. Mai mult intalnirile cu cei dragi ne vor aduce in prim plan actiuneile indreptate catre caritate, pentru ca Luna in Varsator predispune. latura si aspectele intuitiei vor fi cresctute, astfel incat tot ceea ce ne ramne de facut este si are directa legatura cu aspectele pozitive si constructive din evolutia noastra zilnica!

In planul sentimental, aspectele ne vor avantaja de la primele ore ale diminetii. Si chiar daca o doza de raceala specific capricornului si guvernatorului acestuia saturn va veni cu un voal de tacere de la orele pranzului situatia se va schimba radical. O colaborare mult mai intensa fata de valorile relatiei de cuplu, dragoste si armonie intre partenri. Comunicarea va juca un rol important astfel incat ne vom sustine reciproc de la primele ore ale diminetii.

Pentru aceasta zi nu se intrevad probleme de sanatate, astfel incat pot fi vizibile ameliori ale situatiilor drastice.

 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.