Horoscop 30 aprilie 2012

Luni, zi guvernata de Luna! Aspectele benefice care vin din partea planetei Saturn si activeaza Luna, va aduce de la sine la primele ore ale diminetii mai multa maturitate, o doza in plus de intelepciune si pragmatism. Vom invata sa ne sutinem intuitia si deasemenea sa ne ascultam vocea interioara. Puterea de a anticipa evenimentele din timpul zilei este crescuta, numai ca, va trebui sa calibram ratiunea cu ceea ce simtim pentru a primi informatiile din jurul nostru.
O zi si un inceput de saptamana bun, cu exceptia anumitor animozitati la care suntem predispusi in planul comunicarii. Va trebui sa dam dovada de toleranta si sa ascultam interlocutorii. Canalizarea si concentrarea pe ascultat, va trebui cultivata pe tot parcursul zilei de astazi. Nu sunt binevenite polemicile, intrigile si barfele. Putem avea de pierdut de pe urma acestora si chiar ne putem angrena in discutii care sa se contureze in agresivitate verbala.
In plan profesional ne putem astepta la oportunitati, avem puterea pentru un nou inceput, activitati care vor fi finalizate, insa, di a doua parte a zilei. Se pare ca astazi este valabila:"nici iarba nu creste" in prima jumatate a zilei. In orice caz vom avem sustinerea venita din partea superiorilor si le putem fi confidenti pentru problemele acestora. In orice caz va trebui sa nu uitam zicala: "graba strica treaba" si ca atare sa ne conformam situatiilor din jurul nostru fara a grabi aspectele care pot fi pozitive si in avantajul nostru!

Financiar va fi o zi a generozitatii, asteptarilor si nemultumirilor. Asadar, tot ceea ce inseamna achizitii, va trebui sa ne gandim de mai maulte ori inainte de a actiona. O cumpatare in primele trei zile ale saptamanii va fi necesara pentru a nu ramane in pana. De altfel resurse vor fi insa cu greu putem ajunge la ele si materializarea acestora pentru simplul fapt ca Luna este in descrestere! 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.