Horoscop 23 aprilie 2012

Gandirea nonconformista de la primele ore ale diminetii isi poate pune amprenta undeva catre orele pranzului asupra personalitatii si putem pentru cateva ore sa devenim agresivi in comunicarea interumana. va trebui sa ne temperam si sa evitam atat provocarile dar si discutiile in contradictoriu. Mercur conjunct cu Uranus in cuadratura cu Pluton poate creea dificultati de exprimare, deasemenea poate aduce blocaje in discutii. Va trebui astfel sa fim grijuluii si dincolo de toate aceste aspecte negative la care suntem predispusi imediat dupa orele pranzului vom trece cu bine ziua de astazi.
O zi in care incursiunile prin natura ne poate aduce starea de multumire sufleteasca dar si reamprospatarea energetica, nu pentru ca este Duminica cvi pentru simplul motiv ca aspectele zilei ne avantajeaza si predispune la acest lucru!

In ceea ce priveste horoscopul dragostei de astazi se anunta o zi buna pentru meditatii in care inspiratia de moment va fi alaturi de noi prin ceea ce vom face si vom gandi. Transformari profunde vor avea loc din a doua jumatate a zilei, astfel incat vom beneficia in continuare de protectia Lunii prezenta in constelatia Rac. Tot ceea ce va aduce in prim plan relatii si raporturi cu mebrii familiei in sanul caminului vor fi momente de bucurie alaturi de cei dragi si va contribui la o noua viziune asupra familiei si valorile acesteia.

In plan psihologic, va trebui sa ne echilibram pentru ca, simtul critic poate dauna pe tot parcursul zilei. tendinta catre perfectionism ne poate face penibili in actiunile si dialogurile noastre cu persoanele din jur, astfel incat dincolo de critica va trebui sa cultivam detasarea si intelepciune romanului de alta data.

O zi buna in sfera sanatatii si faptul ca plimbarile ne vor reancarca energetic dar vor contribui si la tonusul fizic, sunt aspecte minore dar importante ale zilei de astazi care intr-un final ne vor incarca bateriile pentru o noua saptamana de lucru si in care tonusul nostru va fi de bun augur!

 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.