Horoscop 12 mai 2012

O zi in care latura afectivo emotionala poate fi afectata daca nu avem in vedere latura orgoliului si a incapatanarii care sunt "emanate" de prezenta lui Mercur, Soare si Jopiter in zodia Taur. Va trebui sa avem in vedere relatiile si raporturile interumane. Va fi important sa stim cum sa abordam anumite aspecte dificile si mai greu de inteles de catre cei din jur. Va trebui sa fim mult mai echilibrati si chiar daca astazi va fi o zi buna, latura emotionala ne poate juca feste, sub influenta tranzitului Lunii.

Va trebui sa fim mult mai conservatori in spectrul profesional. cateva discutii in contradictoriu ne pot starni curiozitati pe deoparete, iar pe de cealalta parte anumite aspecte care pot aduce polemici intre noi si factorii decizionali! Va trebui sa privim cu mai multa prudenta si sa lasam deoparte orgoliile pentru ca munca in echipa ne va sutine de la primele ore ale diminetii. Depinde doar de noi cum ne dozam energia pentru a avea un randament bun, Nu sunt binevenite barfele si aspectele care sa ii puna pe colegi intr-o aura negativa. va trebui sa fim mult mai optimisti la orele pranzului pentru a culege roadele pozitive si a ne indrepta pasii catre realizari si oportunitati. Desi este vineri, micul benefic Venus va veni in sprijinul nostru si va aduce o doza de promovare in randurile colegilor.
Finalul de saptamana va veni cu o doza de echilibru in tot ceea ce vom intreprinde si va fi bine aspectat. Astfel incat vom profita de momentele prielnice si de clipele de reamprospatare a bateriilor. O serie de evenimente si iesiri in natura care vor aduce zambetele pe buzele noastre ale tuturor.

Totusi va fi un week-end superb in care deplasrile si intrunirile cu persoanele din anturajul nostru vor veni si vorcontribui la modelarea persoanlitatii. Un final de saptamana al confirmarilor, pentru simplul motiv ca, persoanele din jur ne pot aduce raspunsuri la intrebarile noastre!

In concluzie, astazi, va fi o zi in care putem incerca orice si in toate domeniile de activitate, Vom fi sustinuti de la primele ore ale diminetii de catre partenri, ceea ce poate aduce la un moment dat un surplus de incredere si o buna dozare a efortului. Va trebui sa avem in vedere acumularile, investitiile dar si cheltuielile!

 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.