Horoscop 14 mai 2012

Horoscopul zilei de azi anunta un inceput de saptamana superb, chiar daca la primele ore ale diminetii, starea de spirit, Luni evident, a fost una apasatoare si cu prea putina activitatea sau dorinta de a inainta, aspectele se vor calibra din jururl pranzului si in a doua parte a zilei.

Astfel, dupa orele pranzului, avem de constientizat anumite activitati si raporturi interumane din jur. Cer este ca avem potentialul de a preantampina anumite animozitati si efecte mai putin pozitive in spectrul profesionala. Totusi dincolo de aceste mici animozitati intre noi, colegi si superiori, lucrurile vor culmina in a doua parte a zilei, cand cooperarea va deveni fructuoasa si va urmari realizari de ambele parti. Si in aceasta saptamana beneficiem de conjunctia Soare-uranus, ceea ce va aduce in prim plan anumite idei si sclipiri de moment in planul profesional. Astfel, anumite chestiuni care vor avea directa legatura cu planul investitiilor, cu siguranta incepand dupa orele saisprezece pot fi sustinute si pot avea castig de cauza!
Raporturile si relatiile interumane se vor baza pe suspiciune. Si asta deoarece, anumite argumente solide vor veni de partea noastra si vor aduce de la sine anumite conjuncturi care vor revolutiona, relatiile de amicitie, prietenie si alte aspecte care pana in acest moment ne-ar fi tinut incorsetati! va trebui sa avem in vedere colegii de serviciu, amicii din anturaje si bineanteles prieteniile. Se prea poate ca de la orele pranzului sa avem parte in jurul nostru de oameni lipsiti de scrupule si chiar lipsiti de caracter.

Totusi dincolo de aceste aspecete mai putin placute, incepututl de saptamana va veni cu o solutionare in planul sentimental si mai mult anumite aspecte vor contribui la promovarea valorilor existente in relatia de cuplu si consolidarea acestora, practic vom incepe o reamprospatare in planul sentimental si al comunicarii cu partenrul. Vor fi unele cazuri care fac exceptie si predispozitia catre separari, rupturi, divorturi pot fi posibile. Practic prin tranzitul lui Saturn in  zodia Balanta care dureaza de cativa ani, el va veni si va canaliza corect, fluent planul sentiental. daca va trebui sa luam unele decizii, vom observa ca in aceasta saptamana dupa indelungi meditatii si relflectari, vom fi in armonie cu ratiunea si vom lua cele mai bune decizii in planul relational!

O saptamana buna care va reflecta o crestere la nivel de personalitate si aspecte benefice care vor contribui la cresterea popularitatii vor fi categorice!

Horoscopul anului 2013 il puteti citi aici: HOROSCOP 2013. Horoscopul 2013 general pentru toate zodiile dar si previziunile astrale 2013 pentru dragoste, cariera, bani precum si pentru zodiacul chinezesc 2013.

Horoscop zilnic, horoscop azi, 
 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.