Horoscop 17 mai 2012

Intuitie, popularitate, comunicare si documente importante ce vor trebui rezolvate si care isi vor gasi solutionarea catre orele pranzului. O zi a comunicarii si a increderii in propriile forte. Va trebui sa fim mai precauti catre orele pranzului, pentru ca, una peste cealalta, discutiile in contradictoriu pot starni controverse care mai de care. Totusi astazi va fi o zi echilibrata, o zi a suprizelor placute. Interesul pentru a acumula atat cunostiinte dar si investitii care se pot derula si in care banii pot fi tranzactionati bine sunt foarte posibile. Va trebui sa fim mai pacifisti si asta cu siguranta va veni de la sine din a doua jumatate a zilei. Ne vom mobiliza toate resursele si vom da dovada de spirit in sfera profesionala.

Spiritul de echipa va face ca activitatile de peste zi si colaborarile din planul profesional sa ne usureze munca. Totusi va trebui sa avem in vedere o serie de oportunitati, care, isi au si astazi continuitatea dorita. Superiorii vor fi multumiti de proiectele si realizarile noastre astfel incat dupa miezul zilei, putem fi felicitati, remarcati sau promovati in functii de raspundere. Se intrevede o buna colaborare cu superiorii, ceea ce va aduce respectul si stima venta din partea acestora. Bineanteles ca pot exista si exceptii, insa in aceste cazuri va trebui sa lasam deoparte tot ceea ce inseamna provocare si sa ne canalizam pe ceea ce avem de facut! Si astazi va fi o zi prielnica pentru examinari, deasemenea comunicarea va juca un rol important in relatiile si raporturile interumane, dincolo de gradul de rudenie, amicitie sau prietenii. Dupa terminarea orelor de program, se intrevad la orizont deplasari si calatorii in interes personal, aspecte care vor veni si vor aduce solutionari ale anumitor aspecte, care ne stresau de ceva vreme! As putea sustine ca va fi o zi in armonie, asta daca vom sti cand sa ne retragem si cand sa actionam de la sine. In orice caz tergiversarile pot aduce nemultumiri astfel incat sa ne inchidem in propria "carapace" drept pentru care unele aspecte negative ne pot atinge daca vom insista asupra lor!

Planul sentimental va fi pavat cu intentii bune, venite de la primele ore ale diminetii din partea partenrului. O zi in care spiritul de echipa isi va spune cuvantul si in care vom da dovada de cele mai traznite declaratii. Mai mult o zi a compasiunii si respectului reciproc, ceea ce va aduce de la sine o atmosfera placuta in relatia de cuplu!
 | Horoscop Leu azi | Horoscop Fecioara azi |

Horoscop azi, horoscop zilnic, horoscop
 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.