Horoscop 18 mai 2012

O zi superba din punct de vedere astrologic in care ne vom mobiliza de la primele ore ale diminetii. Luna prezenta in constelatia Leu, va aduce de la sine dinamims, forta, putere de decizie si o detenta de care ne vom folosi toata ziua. Potentialul mental foarte bine pus la punct, astfel incat tot ceea ce va avea legatura si implica comunicarea va fi vizibila sub diferite forme pe tot parcursul zilei. O zi favorabila creatiei, indiferent de genul ei, inventivitatea si intuitia ne vor sustine. Trigonul Luna - Uranus aduce un surplus de de dinamism in arealul simturilor subtile. Cresterea popularitatii si a imaginii in raporturile interuname. O zi in care fiecare dintre noi vom resimti inspiratia de moment si care cu siguranta ne va fi ghid pe intreg parcursul zilei de astazi!

In planul familiei vor fi discutii constructive si implicarea in planuri marete poate fi posibila. Si chiar daca vom incerca sa ne limitam doar la cateva aspecte, totusi arealul activitatilor va fi diversificat. Dincolo de planuri si proiecte vor sta la baza actiunile care pot avea si scopuri caritabile.
Un inceput de luna pozitiv in planul sanatatii. Multi dintre noi vor resimti o ameliorare a afectiunilor, indiferent de natura acestora. Faptul ca ne putem concentra pe diferite activitati, denota un spirit creativ si detenta de rigoare, indiferent de scopul si idealurile fata de care nutrim anumite emotii si stari, trairi sufletesti. Poate fi o zi a revelatiilor si sa descoperim anumite aspecte subtile din jurul nostru.

Horoscop azi anunta ca va fi o zi in care putem petrece timp in aer liber, chiar daca vremea nu va tine cu noi. Socializarea joaca un rol important, insa ar fi bine daca am lasa deoparte orgoliile. Anturajele si prietenii de familie vor juca un rol important imediat dupa orele pranzului, astfel incat fiecare iesire, ca va fi la teatru, in restaurante sau ca in planul sentiental vom dori sa cinam in doi, aspectele se evidentiaza pozitiv.

Va trebui sa fim mai cu bagare de seama in planul sentimental din cauza aspectului de cuadratura Venus - Neptun. El poate aduce deziluzii, dezamagiri sau pur si simplu ideatii care nu sunt fructificate si care au la baza o anumita persoana importanta din viata noastra. A fi dezamagit in dragoste, poate fi posibil si continuitatea pe tot parcursul saptamanii viitoare poate aduce semne de intrebare referitor la o posibila relatie. Insa atentie, toate aceste lucruri se vor produce in constientul nostru si nu este neaprata nevoie ca lucrurile in realitate sa stea intocmai. Ne putem insela asupra faptului cum gandim, insa persoana de lanaga noi sa nu se regaseasca in ceea ce gandesc altii. Iluszie, dezamagira traite in planul personal.

 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.