Horoscop 21 mai 2012

Situatia se poate complica usr, usor incepand de astazi, insa nu va trebui sa fim speriati de ceea ce se va intampla in jurul nostru. Va fi o zi a evenimenteleor imprevizibile, pe care cu greu le vom putea controla, insa fiecare experienta va veni sa ne "deschida ochii" pentru ceea ce avem de facut in continuare. As putea spune ca la orele pranzului, agitatia si instabilitatea afectivo emotionala isi poate pune amprenta asupra personalitatilor noastre, totusi vom avea puterea de a decide la momentul respectiv incotro ne vom indrepta! Luna aduce o doza de usoara slabiciune care se poatre transforma in trandaveala. Totusi daca stim toate aceste lucrurri si pentru aceasta este necesara astrologia si aspectele ei, vom reusi sa ne mobilizam mult mai bine potentialul energetic dar si fizic. Cuvantul cheie al zilei, este sa nu ne rispim in zadar potentialul. Intr-un cuvant sa "nu stricam orzul pe gaste!"

Din a doua parte a zilei, horoscop zilnic anunta ca vom avea parte de mai multa liniste si nu pentru ca e ultima zi de week-end ci pentru ca vom invata lectia de transformare a zilei. La serviciu va trebui sa ma zabovim si sa ne perfectionam metodele. Trebuiesc inlaturati factorii din jur care ne trag inapoi. Tot aici va trebui sa dam dovada de mai multa sincronizare cu ceea ce avem de facut in viitorul apropiat. O mai buna canalizare a atentiei ne va fi de folos.

Latura sentimentala poate fi putin deteriorata si asta din cauza orgoliilor venite din partea partenerilor si faptul ca nuanta comunicarii poate fi slabita. Este timpul ca dupa orele amiezii sa deschidem canalul comunicarii si sa punem punctul pe i. In cazul aventurilor, o zi tensionata si aveti grija sa nu va gaseasca cineva cu alticineva prin pat. Orice aventura astazi, risca sa esueeze si sa fie demascata, asdar mai multa protectie nu ar strica nimanui!

In planul sanatatii, avem in vedere stomacul, elemenetele de nutritie si nu va trebui sa exageram cu dietele. Vom resimti epuizarea si durerile in zona capului, precum si o circulatia accelearata in zona superioara a sangelui.

Va trebui sa fim prudenti la cehltuieli, achizitii si este posibil sa fim nemultumiti de atitudinea altora cand vine vorba de bani, investitii si alte aspecte din latura economicului!
O stare tensionata la nivel de societate si sunt posibile miscari de protest sau atitudini care mai de care iesite din comun. Un echilibru ar prinde bine si ne-ar mai tempera!

 Horoscop, Horoscop azi, Horoscop Zilnic.

 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.