Horoscop 22 mai 2012

O zi perfecta pentru a ne impartasi sentimentele si de a ne alege partenrul de viata pentru acei dintre noi care nu avem inca pereche. Totusi va trebui sa avem in vedere la orele pranzului ca putem da nastere la controverse in jurul noastru. Atat la serviciu cat si in raporturile interumane sau chiar mici incidente in familie cu fratii sau surorile. va trebui sa fim mult mai temeperati pentru a evita discordiile si starile de tensiune. predispozitia la orele pranzului de a fi provocati de catre ceilalti este mult mai crescuta astfel incat va trebui sa dam dovada de diplomatie din toate punctele de vedere.

Venus care indica potentialul sentimental este bine aspectat din toate punctele de vedere, astfel incat ziua de astazi va fi continuitatea zilei de ieri, raportat la dregoste si predispozitia catre a armoniza prin dragoste mai multe relatii. Un aspect important care va aduce o buna coordonare intre parteneri iar pentru persoanele singure sansele sunt mult mai crescute de a-si gasi pe cineva!

Profesional poate fi o zi mai obositoare si nu va trebui sa cedam "ispitelor". Vaa trebui sa dam dovada de diplomatie in primul rand, impartialitate cand vine vorba despre colegi si mai multa acuitate in planul realizarilor nu ar strica. O predispozitie de a avea unele dificultati in expunerea anumitor aspecte delicate, in schimba va trebui o cale sa ne facem intelesi de catre superiori si lucrurile se vor actualiza de la sine.
In planul sanatatii astazi sunt aspectate pozitiv planetele, mai putin zona superioara si Luna conjuncta cu uranus in constelatia berbec poate aduce dureri ale dintilor sau abcese, predipozitia fiind crescuta din acest punct de vedere. va trebui sa avem in vedere migrenele care se pot declansa astzi in plan astrologic evident.

In concluzie ziua de azi va fi una mai temperata daca vom sti sa dam dovada de diplomatie in toate sectoarele de activitate, astfel incat sa incepem si sa finalizam ziua cu zambetul pe buze!

Horoscop Balanta azi

Horoscop, Horoscop azi, Horoscop Zilnic
 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.