Horoscop 23 mai 2012

O zi de Miercuri in care guvernatorul acestei zile este mercur. Comunicarea, solutionarea documentelor, examinarila, deplasarile indiferent de natura lor, intrunirile, negustoria si afacerile vor fi avantajate cel putin pana dupa orele pranzului, catre seara. Astazi puterea de adaptabilitate va fi mult mai crescuta decat in restul saptamanii si predispozitia de a mai glumi, a spune bancuri si poante ne va carcateriza pe fiecare in parte!

Planetele pozitionate in semnul zodiacal  Taur, vor aduce pentru toate celelalte douasprezece constelatii linistea launtrica, tendinta de a deveni pe tot parcursul zilei mult mai meditativi si concentrati asupra aspectelor de interes spiritual si subtil. O rezonanta aparte si o intuitie foarte bine aspectata ne va ghida pe tot parcursul zilei astfel incat vom fi mandri de realizarile noastre si chiar daca nu ne vom asculta intuitia, unele mecanisme subtile se vor declansa astfel incat puterea de a anticipa va face parte din personalitatea noastra pe intreg trasul existential al zilei de astazi!

O atmosfera mult mai linistita si calma la locul de munca. O nuanata de detensionare si liniste, calm de care ne vom putea folosi pentru a ajunge acolo unde ne vom propune pana la final de zi. Interesant este faptul ca si aspectele zilei ne vor aduce avantajele mult asteptate insa depinde de noi cum ne vom canaliza energia pentru a solutiona o parte dintre aspectele importante. Va trebui sa luam in calcul ca astazi exista unele nuante de delasare si moleseala imediat la orele pranzului, ceea ce va trebui sa ne mobilizeze daca stim toate aceste lucruri de la bun inceput.

O crestere a popularitatii vizibila si nu numai in planurile sau sectoarele profesionale. Astazi va fi o zi importanta in raporturile si relatiile cu anturajul nostru astfel incat vor fi intalniri cu oameni care ulterior se va demonstra ca sunt bine veniti in existenta noastra si va confirma faptul ca "nimic nu este intamplator in aceasta existenta!"

O zi echilibrata in care vom fi feriti de esecuri si ghinioane, ceea ce inseamna ca putem demara orice activitate fara a ne gandi ca nu vom duce la bun sfarsit activitatile de peste zi!

Horoscop Scorpion azi

Horoscop, Horoscop azi, Horoscop Zilnic.
 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.