Horoscop 29 mai 2012

Aspectul Lunii va aduce usoara tensiune catre orele pranzului. Si cand fac referinta la tensiuni conjuncturiale, faptul ca Soarele cuadrat cu Luna poate aduce o linie emotionala usor afectata. O multitudine de contraste in latura afectivo emotionala poate aduce de la sine complicatii afective, dincolo de domeniile de activitate. Totusi Luna  ne va face vulnerabili si va trebui sa avem in vedere anumite aspecte ale circumstantelor din jur. O serie de evenimente neplacute se vor ivi la orizont, insa depinde de noi cum vom reactiona. Tendinta catre delasare si a mai lasa treburile deoparte. Dar cum este week-end, linistea va trebui sa se instaleze in planul personalitatii. Chiar daca contradictiile par deseori aspecte frustrante, va trebui sa le privim ca pe ceva normal. Un pas inainte si doi inapoi as caracteriza dominanta zilei.

Va trebui sa avem grija, pentru cei care astazi au de finalizat ceva anume in planul profesional, ca lucrurile nu vor merge ca unse. Mai multa mobilizare si increderea in fortele proprii va aduce in cele din urma un pas catre realizari. Si indiferent de domeniul stabilit ca si prioritar, astazi vom reusi in cele din urma sa rezonam, insa din a doua parte a zilei!

In planul financiar se intrevad anumite nemultumiri. Drept pentru care, daca va fi o zi de cumparaturi, va trebui sa ne rezumam la strictul necesar pentru a preantampina anumite animozitati care pot surveni in camin.

In ceea ce priveste sfera relationala, horoscopul de dragoste de astazi,  va trebui sa avem in vedere relatiile cu cei din camin, pentru simplul motic ca Luna va predispune la stari de nemultumire privind ambele tabere. Copii, pot avea o stare de neliniste, un sistem imunitar pana la orele serii mai scazut sau un tonus mai lasciv. Totusi nu va trebui sa ne preocupam mai mult, pentru ca in cele din urma solutiile vor veni de la sine!

O zi mai alunecoasa as putea spune si majoritatea efectelor le vom resimti incepand cu orele pranzului. Asadar va trebui sa avem grija la exploziile emotionale si sa incercam pe cat posibil sa ne controlam impulsurile de moment. Astazi putem rani prin cuvant, ceea ce nu este de dorit!

Horoscop, Horoscop azi, Horoscop Zilnic
 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.