Horoscop 5 mai 2012

Horoscopul de azi anunta o zi benefica din toate punctele de vedere. Aspectele zilei sunt atat de profunde si pozitive incat, astazi, vom fi ancorati in planul real si vom fi practici. O serie de oportunitati, sanse, solutionari si aspecte care vor aduce o crestere a popularitatii dar si o cantitate de energie suplimentara pe care o vom canaliza constructiv. Va trebui sa ne implicam in demararea unor proiecte si persoanele din jurul nostru vor fi in rezonanta cu noi. O zi favorabila pentru comercianti, contabili, consilierii juridici si oamenii cu simtul pragmatic bine conturat. Si tot aici va trebui sa ii metionez pe artisti, persoanele care isis folosesc potentialul intelectual la cote maxime, pentru ca mercur, guvernatorul zilei, va veni si va sustine latura informationala si ratiunea omului.
Luna se apropie din ce in ce mai mult de faza numita Luna Plina astfel incat catre orele serii o parte dintre noi putem avea un somn odihnitor sau pe de celalata parte anumite persoane, indeosebi cele guvernate de Luna sau care au ascendentul in semnul zodiacal Rac sau nativii apartinanat acestui semn zodiacala, care se pot resimti si pot avea stari de insomnie sau un somn mai obositor. Este foarte important de retinut ca in aceasta perioada de aproximativ trei zile, energie va fi la cote maximale, asa cum Luna prin faza de Luna Plina va atinge apogeul.

Horoscopul de azi anunta ca in planul profesional avem parte de o zi constructiva si o mai buna colaborare atata la nivel individual cat si coletiv. Putem fi apreciati de catre superiori sau noi cei aflati in postura de sefi sa fim mai indulgenti c personalul din subordine. Nu va fi o zi dificila in planul profesional si se intrevad solutionari pe tot parcursul zilei de astazi, pe deoparte sanse venite de unde nu ne asteptam si cand nu ne asteptam!

In plan financiar se intrevad o seriei de castiguri, astfel incat o contiunuitate a incepututlui de saptamana poate fi vizibila acum. O serie de castiguri si investitii care vor veni si vor mai tempera starile de spirit si care vor contribui la modelarea zilei in planul pozitiv. La nivel de personalitate, increderea si intuitita vor fi cuvintele cheie astfel incat va trebui sa ne ascultam vocea interioara si lucrurile din jur se vor regla de la sine!

 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.