Horoscop 30 mai 2012

Horoscopul zilnic de azi anunta o zi echilibrata, numai ca va trebui sa avem in vedere latura afectivo emotionala. Anumite aspecte din preajma pranzului ne pot da peste cap. Lucrurile marunte tind sa se complice usor in mentalul nostru si este recomandat ca astazi sa nu facem din "tantar armasar"! Orice consum emotional poate fi daunator pe tot parcursul zilei astfel incat sa ne facem rau din proprie intiativa. Asadar va trebui sa fim mult mai chibzuiti in planurile si activitatile de peste zi si toate aspectele se vor contura pozitiv in favoarea noastra!

Planul profesional va fi de bun augur. Si chiar daca luna in descrestere ne mai ia din capacitatea si valoarea energetica totusi vom face fata la anumite aspecte mai dificile care isi vor gasi solutionare din a doua parte a zilei de astazi. Colaborarile pot fi fructuoase si o serie de noi contracte venite din prisma oportunitatilor pot fi demarate fara a sta prea mult pe ganduri. Important va fi sa stim cum si cand trebuie actionat iar a doua parte a zilei, fiind o zi guvernata de Jupiter (marele benefic) va aduce de la sine protectie.

Este bine aspectat si nuantat planul sentimental! O mai buna comuniune si comunicare vizibila de la primele ore ale dimnetii care va aduce si va consolida pe parcursul zilei o stare de spirit buna pentru partener. Dincolo de problemele pe care va trebui sa le solutionam in celelalte sectoare de activitate, nu vom fi singuri si vom resimti aproape de la primele ore ale dimnetii partenrul de viata. asta este cel mai important pentru unii. Motorul zilei de astazi fiind dragostea si sentimentele vii.

In planul sanatatii va trebui sa avem grija la nutritie, stomac si majoritatea organelor situate in cavitatea abdominala. stresul va trebui eliminat pentru a nu creea ingrijorari minore totusi inutile.

Horoscop zilnic, Horoscop azi, Horoscopul zilei.

 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.