Horoscop 24 august 2012

Un inceput de week-end promitator de la primele ore ale diminetii, pentru simplul motiv ca astazi suntem avantajati de pozitia si aspectele armonice pe care planetele le fac. O serie de sextile si trigoane, isi vor pune amprenta pozitiv asupra personalitatii si starea de comfort, echilibru dar si puterea de a merge inainte cand lucrurile se complica, asa se caracterizeaza ziua de Vineri 24 de la primele ore ale diminetii! Faptul ca privim aspectele din jur mult mai responsabili si ca vom fi bine ancorati in planul fizic, poate aduce de la sine, solutionari in anumite aspecte ale vietii de zi cu zi. Fie ca vorbim de planul profesional, unde anumite animozitati dispar si spiritul de competitie va domina. Fie ca va trebui sa ne facem planul pentru aceasta zi, vom vedea ca lucrurile si aspectele din jurul nostru prin seria de oportunitati vor creea si vor aduce de la sine solutionari si in cele mai complicate spete. Colaborarea in planul profesional, asocierile pot fi fructuoase si cu putina intelepciune putem ajunge sa punem mana pe un contract pe care il "vanam" de ceva timp!


Un alt aspect al zilei va avea directa legatura cu ameliorarea anumitor indispozitii care sa aiba punct de pornire stomacul, intestinele sau o parte dintre organele situate in cavitatea abdominala. Desi ieri si in ultimul timp ne puteam resimti, incepand de astazi aspectele se vor detesiona vizibil. O stare a sanatatii buna din punct de vedere astrologic, eea ce cu siguranta ne va aduce un surplus si dinamism in activitati chiar daca Luna isi continua miscarea sa in crestere.

Vom avea unele nemultumiri care sa aiba directa legatura cu achizitiile, finatele si bunurile. Insa in prima zi de week-end va trebui sa cheltuim si sa investim doar cat avem in buzunare si nu este indicat sa ne hazardam in risipa! O serie de examinari minore care pot avea loc astazi, unde logica si ratiunea ne vor sustine din plin si chiar ne putem lua avant in cele mai marete proiecte si planuri de viitor.

O zi aspectata pozitiv, ceea ce inseamna ca fiecare dintre noi va trebui sa cunoasca pentru moment o solutionare si usurare in aumite domenii ale activitatilor zilnice si la nivel de personalitate!

 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.