Horoscop 2013

horoscop 2013
Horoscopul anului 2013 anunta doar o singura schimbare majora - ingresul planetei Jupiter in semnul Racului, in data de 26 iunie 2013. In functie de sectorul vietii pe care il va traversa, fiecare zodie va simti o crestere a conjuncturilor norocoase si a oportunitatilor.

Asadar, vestile sunt bune pentru noi in a doua parte a anului, in mod special pentru nativii Rac, care vor fi direct influentati de catre acest tranzit. Insa nici celelalte semne de apa (Scorpion si Pesti) nu vor avea de ce sa se planga, pentru ca generosul Jupiter le va oferi suficiente ocazii de a-si imbunatati unul dintre sectoarele vietii lor.

Sa vedem cum va influenta tranzitul lui Jupiter in Rac fiecare dintre cele 12 zodii.


Horoscop Berbec 2013 - Jupiter in Rac va incepe sa parcurga sectorul familiei, casei, relatiei cu mama.  Incepand cu ziua de 26 iunie, timp de un an Berbecii se vor intalni cu oportunitati, noroc si protectie in aceste domenii din viata lor. Pentru Berbeci se anunta o perioada de relatii bune cu familia, iar norocul lor se va afla in preajma familiei si casei.
Un horoscop 2013 mai detaliat, pentru fiecare zodie, puteti citi aici horoscop 2013 (Horoscop 2013 general pentru fiecare zodie dar si horoscopul dragostei, carierei si banilor pentru fiecare zodie in anul 2013).

Horoscop Taur 2013 - Jupiter in Rac va incepe sa parcurga sectorul comunicarii, fratilor, surorilor, educatiei, calatoriilor in vecinatate. Incepand cu ziua de 26 iunie, timp de un an Taurii se vor intalni cu oportunitati, noroc si protectie in aceste domenii din viata lor. Pentru Taur se anunta o perioada de acumulare de informatii, cunostinte, in care sunt favorizati in principal cei care au tangenta cu domeniul comunicarii si al educatiei (jurnalistii, cei care lucreaza in media, profesorii, elevii, etc).

Horoscop Gemeni 2013 - Jupiter in Rac va incepe sa parcurga sectorul banilor, veniturilor, posesiilor, bunurilor materiale, valorilor. Incepand cu ziua de 26 iunie, timp de un an Gemenii se vor intalni cu oportunitati, noroc si protectie in aceste domenii din viata lor. Pentru Gemeni se anunta o perioada de acumulare materiala, de bani, bunuri, posesii. Jupiter ii poate ajuta pe Gemeni sa-si sporeasca veniturile, sa obtina mai multi bani, sa achizitioneze mai multe obiecte, insa, in acelasi timp, ii poate face sa cheltuie bani cu mai multa usurinta. Pentru unii Gemeni va fi destul de greu sa nu seintinda mai mult decat ii tine plapuma.

Horoscop Rac 2013 - Pentru nativii Rac intrarea lui Jupiter in semnul lor natal este cu adevarat un eveniment de zile mari. Au trecut 12 ani de cand nativii Rac nu au mai beneficiat de bunavointa si generozitatea Marelui Benefic, Jupiter fiind ocupat sa traverseze, rand pe rand, toate celelalte 11 zodii. Momentul cel mare, cand Jupiter va intra in Rac, va fi pe data de 26 iunie 2013. Incepand din acea zi, nativii Rac vor putea sa se declare cei mai norocosi reprezentanti ai zodiacului. Generosul Jupiter le va oferi numeroase sanse de autoafirmare, le va oferi incredere in fortele proprii, optimism, generozitate si bunavointa. Un sfat pentru nativii Rac: fixati-va tinte inalte pentru a doua parte a anului 2013, nu va multumiti cu putin!

Horoscop Leu 2013 - Jupiter in Rac va incepe sa parcurga sectorul izolarii, viselor, credintei, relatiei cu Divinitatea si a karmei. Incepand cu ziua de 26 iunie, timp de un an, Racii se vor intalni cu oportunitati, noroc si protectie in aceste domenii din viata lor. Pentru Lei se anunta o perioada de dezvoltare spirituala, de reculegere interioara, de incercare de restabilire a conexiunii cu Dumnezeu. Leii vor avea tendintasa se izolezemai mult decat in anii precedenti, vor incerca sa se regaseasca, sa stea de vorba mai mult cu sinele lor. Jupiter ii va proteja puternic in fata dusmanilor de care nu sunt constienti, va fi ca un inger pazitor care ii va ajuta in momentele grele, pe nevazute, in mod magic.

Horoscop Fecioara 2013 - Jupiter in Rac va incepe sa parcurga sectorul prietenilor, socializarii, sperantelor de viitor, grupurilor si protectorilor. Incepand cu ziua de 26 iunie, timp de un an, Fecioarele se vor intalni cu oportunitati, noroc si protectie in aceste domenii din viata lor. Pentru Fecioara se anunta o perioada de dezvoltare a prieteniilor, de expansiune a vietii sociale, de ajutor si protectie din partea unor persoane influente. Va fi o perioada in care nativii Fecioara vor fi favorizati in indeplinirea planurilor si sperantelor de viitor.

Horoscop Balanta 2013 - Jupiter in Rac va incepe sa parcurga sectorul carierei, succesului, pozitiei sociale, reusitelor profesionale. Incepand cu ziua de 26 iunie, timp de un an, Balantele se vor intalni cu oportunitati, noroc si protectie in aceste domenii din viata lor. Pentru Balante se anunta o perioada de dezvoltare a carierei, cum nu au mai avut de mult. Jupiter ii poate ajutasa faca un salt important, sa obtina o reusita importanta, sa avanseze, sa-si imbunatateasca imagineasi reputatia.

Horoscop Scorpion 2013 - Jupiter in Rac va incepe sa parcurga sectorul calatoriilor, strainatatii, educatiei superioare. Incepand cu ziua de 26 iunie, timp de un an, Scorpionii se vor intalni cu oportunitati, noroc si protectie in aceste domenii din viata lor. Pentru zodia Scorpion se anunta o perioada de dezvoltare prin calatorii, in urma relatiilor cu strainatatea, prin acumulare de cunoastere. Va fi o perioada de expansiune, in care Scorpionii vor incerca sa-si largeasca orizonturile , sa exploreze ceea ce le poate oferi viata.

Horoscop Sagetator 2013 - Jupiter in Rac va incepe sa parcurga sectorul bunurilor in comun, intimitatii, veniturilor obtinute de partenerul de viata, mostenirilor, creditelor.  Incepand cu ziua de 26 iunie, timp de un an, Sagetatoriii se vor intalni cu oportunitati, noroc si protectie in aceste domenii din viata lor. Pentru zodia Sagetator se anunta o perioada vor obtine avantaje materiale in urma parteneriatelor, prin banii celorlalti. Sagetatorii ar putea obtine o mostenire, sau obtine anumite avantaje financiare in urma unui credit, a unei pensii sau ipoteci.

Horoscop Capricorn 2013 -  Jupiter in Rac va incepe sa parcurga sectorul relatiilor, casatoriei, parteneriatelor, asocierilor. Incepand cu ziua de 26 iunie, timp de un an, Capricorni se vor intalni cu oportunitati, noroc si protectie in aceste domenii din viata lor. Pentru zodia Capricorn se anunta o perioada vor obtine beneficii in urma colaborarilor, asocierile de orice fel (personale sau de afaceri) pot duce la semnarea unor contracte profitabile. Capricornii singuri isi pot intalni persoana potrivita, iar cei care sunt intr-o relatie, dar nu s-au casatorit inca, se pot gandi la oficializarea ei.

Horoscop Varsator 2013 -  Jupiter in Rac va incepe sa parcurga sectorul muncii, sanatatii, rutinei zilnice. Incepand cu ziua de 26 iunie, timp de un an, Varsatorii se vor intalni cu oportunitati, noroc si protectie in aceste domenii din viata lor. Pentru zodia Varsator se anunta o perioada in care vor obtine beneficii la locul de munca. Varsatorii care sunt in cautarea unui loc de munca au sansemari sa-l obtina in adoua jumatate a anului.

Horoscop Pesti 2013 -  Jupiter in Rac va incepe sa parcurga sectorul dragostei, copiilor, creativitatii, distractiei, riscului.  Incepand cu ziua de 26 iunie, timp de un an, Pestii se vor intalni cu oportunitati, noroc si protectie in aceste domenii din viata lor. Pentru zodia Pesti se anunta o perioada in care vor avea noroc in dragoste, vor fi cea mai favorizata zodie pe plan sentimental.
 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.