Horoscop Berbec azi

berbec
Zodia Berbec: 21 martie-20 aprilie
Planeta guvernatoare: Marte
Motto-ul zodiei: "Eu sunt!"

Despre zodia Berbec 
Fiind o zodie de foc, zodia Berbec are legatura cu intuitia, constiinta, energia primordiala si spiritul. Există o conștientizare a individualității, prin simțul înnăscut  al scopului, o capacitate de auto-exprimare și o voință puternică, care cu nerăbdare își propune să exploreze lumea. Berbecul este locul de naștere al energiei prin care Voința Divină este cunoscuta.

Scopul vieții  noastre este să crestem si să evoluam in întruchiparea trezita  a fiecareia dintre cele douasprezece semne. Motivatia Berbecului este nevoia de a explora și a cuceri. Calea sa in viata  este de a-si exprima personalitatea.  Întrebarea este cum  poate fi folosita aceasta energie de foc agresiva?  Va provoca accidente, certuri sau războaie sau va păși înainte ca un lider ghidat de idealurile sale inalte? Răspunsul depinde de capacitatea sa de constientizare, dacă persoana este condus de ego cald  sau este ghidata de intuitie si de sinele sau superior.   .

Lectia de viata a zodiei Berbec este legata de identitate - "Cine sunt eu?" Ca si prim semn al zodiacului, Berbecul ne invata ca trebuie sa ne gasim mai intai pe noi insine, daca vrem sa avem o viata satisfacatoare. Zodia Berbec este implicata intotdeauna in procesul devenirii si de aceea va atrage mereu experientele care ii sunt necesare pentru dezvoltarea unui sentiment de sine.

Impulsurile primare ale Berbecului sunt "A FI" SI "A FACE". Berbecul ne invata ca "a fi" este pe primul loc. O problema in societatea noastra moderna este ca am uitat să începem cu verbul "a fi".

Unii Berbeci obisnuiesc sa creeze conflicte acolo unde nu exista si sa actioneze intr-un mod foarte egoist sau antisocial. Afirmarea lor de sine este de multe ori negativă și distructivă. Ei incearca sa-si impuna vointa asupra altora, astfel incat vulnerabilitatea lor sa nu poata fi descoperita. Incearca sa atace primii, deoarece le este frica ca nu cumva sa fie cei atacati. Sunt total inconstienti de impactul pe care il au asupra mediului in care traiesc iar atitudinea lor de "eu primul" este neconstientizata. Pentru acesti Berbeci identitatea devine "Eu sunt instinctele si nevoile mele".

Dupa ce se lupta pana la epuizare,  în cele din urmă sunt nevoiti sa se confrunte si cu unele experiențe de viață care le zguduie puternic ego-ul. Atunci când isi sugruma instinctele naturale de furie acestea il conduc de multe ori la boli psihosomatice, cum ar fi dureri de cap, migrene cronice,   care in cazuri extreme ii pot provoca retragerea din viata.). Rezultatul este că, prin expansiunea conștiinței și o explorare mai profundă a cine sunt cu adevărat, ajung sa-si cunoasca limitele fizice și sunt mai puțin predispusi la extreme sau la obsesia primirii imediate a ceea ce-si doresc.

Acțiunile lor sunt îndreptate mai conștient și concentrat. Acum este mai puțin probabil să provoace lupte și incidente. Isi  utilizează energia in scopul de a lupta pentru cauzele care le sprijină nu numai propria lor bunăstare, dar și bunăstarea  celorlalti. Furia și mânia devin controlabile și sunt îndreptate spre un scop conștient și constructiv. Acum, un plan de acțiune este creat. Berbecul devine un instrument pentru a realiza armonia prin conflict. Curajul lor ii inspira pe ceilalti. Ei stiu ca sunt singurii responsabili pentru actiunile lor si pentru cum isi folosesc vointa.
Horoscop Berbec
Alege Horoscopul zilei pentru alta zodie:
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.