Horoscop Capricorn azi

Capricorn
Zodia Capricorn: 22 decembrie-21 ianuarie
Planeta guvernatoare: Saturn
Motto-ul zodiei: "Eu folosesc!"

Despre zodia Capricorn

Nativii Capricorn, nascuti fiind in cel mai ambitios semn al zodiacului, se straduiesc in sensul realizarilor. Planificarea pe termen lung este esentiala in vederea obtinerii succesului, dar si cantararea deciziilor majore si analizarea impactului lor potential asupra viitorului. Experienta este un alt instrument esential pe care Capricornul stie sa-l foloseasca pentru a-si construi o fundatie solida.

Cu Saturn ca si planeta guvernatoare, nativii Capricorn pot fi foarte precauti. Si cu toate ca precautia poa\te fi in avantajul lor in unele situatii, in alte situatii un risc bine calculat le poate fi mai util in atingerea scopurilor. Capricornii trebuie sa invete sa-si extinda treptat zona de confort personal, astfel incat sa fie pregatiti sa se dezvolte atunci cand se va ivi ocazia.

Organizat, rabdator si metodic, Capricornii au uneori un simt practic exesiv. Totusi, calitatile mentionate, laolalta cu un puternic simt al responsabilitatii, le imprima o abordare constiincioasa in toate aspectele vietii lor. Partial, Capricornii sunt motivati de teama de esec, care, desi adesea nefondata, este adesea o forta propulsanta in cautarea statutului social si al succesului.

Majoritatea nativilor din Capricorn incep sa se bucure de rasplata pentru eforturile depuse in jurul varstei de patruzeci de ani, atunci cand au dobandit intelepciunea de care au nevoie pentru a obtine succesul si pentru a-si depasi concurenta. Pana atunci, viata este un teren de instructie pentru Capricorni, asa ca este recomandat sa o traiasca in mod intelept.

In ciuda accentului pus e succes si realizari, Capricornii se pot bucura si de timpul liber pe care-l au, chiar daca el trebuie sa le aduca si beneficii practice. Capricornii trebuie sa invete sa echilibreze lucrurile practicand un hobby, cum ar fi gradinaritul sau tamplaria, si sa-si rezerve mai mult timp pentru prieteni si familie. In felul acesta Capricornii vor fi mai bine pregatiti sa-si urmareasca obiectivele.

Horoscop Capricorn
Alege Horoscopul zilei pentru alta zodie:
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.