Horoscop Fecioara azi

Fecioara
Zodia Fecioara: 23 august-22 septembrie
Planeta guvernatoare: Mercur
Motto-ul zodiei: "Eu analizez!"
Despre zodia Fecioara

Fecioara are o etica profesionala foarte puternica iar rezultatele concrete o motiveaza sa munceasca si mai mult. Stilul mpractic de abordare este realizat spre realizarea unor sarcini, iar bifarea punctelor de pe lista cu lucruri de facut, ii confera un sentiment extraordinar de implinire personala. Metodica si inclinata spre detalii, Fecioara are abilitati analitice de exceptie, iar Mercur, planeta guvernator, o ajuta sa se concentreze exclusiv asupra sarcinii de indeplinit la un moment dat.

Atentia excesiva pe care o acorda detaliilor si analizei, o face uneori sa se piarda in amanunte si sa scape din vedere imaginea de ansamblu. Fiecare dintre cele doua aspecte este important si Fecioarele au capacitatea unica de a le valorifica pe ambele la maxim. Nu au nevoie decat sa obtina o perspectiva diferita asupra lor, sa faca un pas indarat si sa vizualizeze fiecare sarcina ca parte a unui intreg, detectand locul in care se afla in schema mai larga a lucrurilor. Este posibil ca Fecioarele sa nu-si dea seama ca asta fac in fiecare zi, dar isi folosesc in mod natural simtul acut de observatie si aplecarea catre detalii pentru a pune in relatie unele cu altele informatiile aparent dispersate. O privire, un comentariu intamplator, limbajul corpului, micile maruntisuri, nu dupa mult timp, toate acestea se reunesc intr-un moment de inspiratie.

Multi nativi din Fecioara sunt mai timizi in tinerete, dar isi dezvolta increderea in sine pe masura ce castiga experienta de viata, fortandu-se sa-si dezvolte talentele si abilitatile de relationare cu oamenii. Ei au reputatia de a fi foarte ordonati. Unii sunt, altii, nu prea. Oricum ar sta lucrurile, au un talent in a sti locul fiecarui lucru intr-o adunatura de obiecte, ceea ce altii ar putea considera a fi un haos organizat.

Horoscop Fecioara
Alege Horoscopul zilei pentru alta zodie:
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.