Horoscop Gemeni azi

Gemeni
Zodia Gemeni: 22 mai-22 iunie
Planeta guvernatoare: Mercur
Motto-ul zodiei: "Eu stiu!"

Despre zodia Gemeni 
Gemenii reprezinta zodia care are o adevarata predilectie pentru comunicare, fiind foarte priceputi atat la a raspandi informatii, cat si la a colecta o paleta larga de amanunte. stocand totul in mintea lor inteligenta, fiind o zodie aflata sub stapanirea lui Mercur. Insa comunicarea presupune un schimb reciproc, ceea ce unii Gemeni au tendinta sa uite. In plus, cu cat asculta mai mult (si tin pentru ei informatiile primite), cu atat afla mai multe.

Persoanele nascute in zodia Gemeni sunt nativii zodiacului care pot desfasura concomitent mai multe sarcini, jongland aproape fara efort cu solicitarile sustinute ale vietii cotidiene. Pentru Gemeni se poate spune ca este un fleac sa faca doua sau mai multe lucruri in acelasi timp. Insa nativul Gemeni trebuie sa inteleaga ca organizarea este cruciala, in conditiile in care au atat de multe preocupari. Listele de obiective, o agenda sau un calendar ar putea fi esentiale in acest sens.

Inteligent si sarmant, personalitatea Gemenilor le sporeste cota de popularitate in afaceri si in viata sociala. Gemenii se pot dovedi si un factor de legatura innascut, cei care pot reuni oameni, idei si planuri. Tendinta lor de a gandi cu voce tare insa poate fi inteleasa gresit. Asadar, Gemenii trebuie sa invete sa-si aleaga cuvintele cu grija, pentru ca nu toti cei care ii asculta isi pot da seama ca ceea ce spun este mai mult un brainstorming decat o optiune categorica.

Gemenii dispun de o capacitate de focalizare a atentiei pe termen scurt. Prin urmare, este dificil pentru acesti nativi sa se concentreze prea mult asupra unei sarcini. Exceptie fac doar acele lucruri care reusesc sale mentina interesul viu. In acest caz, puterea lor de concentrare functioneaza la maxim, pe masura ce isi satisfac curiozitatea. Oricum, in majoritatea cazurilor, o abordare unica poate contribui lamentinerea atentiei. Interferenta sarcinilor este si ea utila atata timp cat contribuie la scopul final - desavarsirea.

Horoscop Gemeni
Alege Horoscopul zilei pentru alta zodie:
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.