Horoscop Balanta azi

Balanta
Zodia Balanta: 23 septembrie-22 octombrie
Planeta guvernatoare: Venus
Motto-ul zodiei: "Eu armonizez!"

Despre zodia Balanta 

Cuceritori si plini de farmec, Balantele sunt genul de oameni care-i fac pe ceilalti sa se simta bine, chiar si in situatiile dificile. Asta ii transforma intr-un factor de mediere innascut, avand capacitatea de a-i aduce pe ceilalti la un consens. Nativii Balanta au nevoie sa mentina lucrurile in echilibru, pentru ca functioneaza cel mai bine intr-un mediu de pace si liniste. Dar Balantele iubitoare de pace din fire se pot lansa si intr-un adevarat potop verbal atunci cand sunt scoase din fire.

Indecizia este o trasatura de caracter specifica Balantei. Si sunt cu adevarat indecisi de multe ori, doar ca altii nu reusesc sa inteleaga motivele care stau in spatele acestei indecizii. Balantele au capacitatea de a percepe ambele laturi ale unei probleme si, implicit, avantajele si dezavantajele diverselor optiuni sau opinii. In orice caz cei nascuti in zodia Berbec este bine sa tina minte ca a nu lua nici o decizie constituie uneori o decizie in sine si ca rezistenta este uneori cea mai buna optiune.

Balantele sunt niste persoane care traiesc in planul intelectului, avand o privire patrunzatoare si percepand lucrurile clar, obiectiv. Zodia Balanta exceleaza in domeniul planificarii si al strategiei. Multi nativi Balanta sunt vorbitori innascuti. Balanta, fiind guvernata de Venus, are si un simt innascut al frumusetii si al decorativului si rareori vor fi vazuti intr-o alta forma decat in cea maxima. Sunt constienti de propria imagine si stiu cat de mult conteaza prima impresie.

Nascuti sub semnul parteneriatului, Balantelor le displace sa faca multe lucruri daca nu au pe cineva alaturi. Timpul in sine poate fi insa un factor pozitiv prin aceea ca le da posibilitatea de a reflecta. Iar odata cu asta vine si cunoasterea de sine, care le poate fi de folos pe tot parcursul vietii.

Horoscop Balanta
Alege Horoscopul zilei pentru alta zodie:
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.