Horoscop Leu azi

Leu
Zodia Leu: 23 iulie-22 august
Planeta guvernatoare: Soarele
Motto-ul zodiei: "Eu vreau!"

Despre zodia Leu
Persoanele nascute in zodia Leu sunt generoase, loiale, increzatoare in sine si indraznete, au o personalitate care contamineaza lumea cu un optimism vesel, temerar. Cinstea este alta dintre calitatile lor veritabile, facand pereche cu abilitatea lor innacuta de lider, care funvtioneaza perfect atunci cand sunt in centrul atentiei. Luminile rampei constituie, de altfel, mediul favorit, fiind locul in care Leii pot straluci in toata splendoarea staturii lor aristocratice, specifica zodiei lor.

Dar cu atat de multa atentie focalizata asupra propriei persoane, nativii Leu uita cu usurinta ca si ceilalti au nevoie de stralucire, de aplauze si de magulirea orgoliului personal care vine in tandem cu ele. Nativii Leu ar trebui sa incerce sa-si aminteasca lucrul acesta. Ei trebuie sa invete sa imparta laurii, sa fie primii care-i lauda pe ceilalti pentru realizarile lor si sa dea un exemplu de jucator in echipa de tip motivational, care apreciaza si cea mai marunta contributie a celorlalti.

Zodia Leului, guvernata de Soare, este un semn de foc fix, ceea ce inseamna ca persoanele nascute in aceasta zodie au tot ceea ce estye mai bun din ambele lumi: ei incep si sfarsesc cu bine ce au inceput, sunt genul de persoane care nu numai ca pun lucrurile in miscare, dar sunt capabili si sa duca o sarcina pana la capat.

Latura negativa a zodiei Leu implica faptul ca au tendinta sa fie incapatanati, fixisti, nedispusi sa faca compromisuri nici atunci cand ar fi in avantajul lor. Dar calitatea respectiva poate fi privita si ca o mare putere de vointa, un factor pozitiv care ii va ajuta sa ajunga departe in viata.

Zodia Leu este foarte mandra de reputatia proprie, iar stima lor de sine depinde in mod direct de ceea ce cred ceilalti despre ei. Asadar, de regula nativul Leu actioneaza rareori in moduri pe care le-ar putea regreta ulterior. Se numara, de asemenea, printre figurile cele mai populare si isi traiesc viata din plin, abordand fiecare zi cu entuziasm si cu o atitudine de invingator. Persoanele nascute in zodia Leu ar trebui sa se concentreze asupra acestui aspect atunci cand se simt slabi si neglijati, cand sufletul lor (si orgoliul lor) a fost ranit.

Horoscop Leu
Alege Horoscopul zilei pentru alta zodie:
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.