Horoscop Rac azi

rac
Zodia Rac: 23 iunie-23 iulie
Planeta guvernatoare: Luna
Motto-ul zodiei: "Eu simt!"

Despre zodia Rac
Oamenii va percep ca pe o persoana protectoare, careia ii pasa de ceilalti si de ceea ce simt ei. Unii insa va submestimeaza forta interioara si capacitatea de a rezista in fata adversitatilor de tot felul. Dar cand este necsar stiti sa luati pozitie si rareori dati inapoi. Atunci cand totul este sigur in universul personal, va simtiti in largul dumneavoastra si in lumea inconjuratoare. Aceasta nevoie de siguranta va determina sa stabiliti relatii de familie puternice si sa aveti un camin cald si primitor, ambele aspecte fiind esentiale pentru multumirea personala si increderea in sine.

Ca si nativ Rac sunteti guvernat de schimbatoarea Luna si de aceea puteti fi acum entuziast si in clipa urmatoare lipsit de vlaga. Doar cei foarte apropiati va inteleg profunzimea emotiilor, pentru ca aveti capacitatea de a va adapta in timp ce va folositi capacitatea de protectie ca sa va disimulati adevaratele sentimente. Sunteti si foarte receptiv, sesizand intuitiv ce le lipseste celorlalti. Dar este intelept sa fiti precaut si constient de ceea ce se intampla in universul inconjurator. Puteti absorbi si vibratiile pozitive, dar si pe cele negative, atat de la oameni, cat si de la realitatea din jur.

Sentimental si loial, ii faceti usor pe ceilalti sa se simta in largul lor si va amintiti multa vreme gesturile amabile si afectuoase ale celorlalti catre dvs. Grija pe care o aratati persoanelor dragi va va fi intotdeauna rasplatita, chiar si la interval de cativa ani. Dar banca dumneavoastra de memorie stocheaza si experientele negative si rareori le mai acordati o sansa celor ce v-au gresit.

Horoscop Rac
Alege Horoscopul zilei pentru alta zodie:
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.