Horoscop Sagetator azi

Sagetator azi
Zodia Sagetator: 22 noiembrie-21 decembrie
Planeta guvernatoare: Jupiter
Motto-ul zodiei: "Eu inteleg!"

Despre zodia Sagetator

Entuziasmul si optimismul sunt doua dintre calitatile principale ale persoanelor nascute in zodia Sagetator. De obicei nativii Sagetator simt ca aproape orice este posibil, daca ajung sa creada cu adevarat in misiunea care le revine. Acest punct de vedere idealist conduce adesea catre rezultate pozitive, dar la fel de usor, ii poate si iluziona. Sagetatorii trebuie sa invete sa-si echilibreze sperantele si dorintele cu realitatea.

Spiritul de aventura face din Sagetator un explorator de tip modern, aflat in cautarea adevarului, a dreptatii si a cunoasterii. Multor nativi din Sagetator le place sa calatoreasca si profita adesea de orice ocazie pentru a vedea mereu alt colt de lume. Altii sunt mereu studenti sau profesori, fie la clasa, fie instruindu-se pe cont propriu. Asta inseamna ca mintea Sagetatorilor este un adevarat depozit de informatii, care le poate fi utile in plan profesional, dar si in viata de zi cu zi.

Ca si cautatori ai adevarului, nativii Sagetator pun accentul pe cinste, ajungand uneori chiar sa exagereze. A spune lucrurile pe sleau nu reprezinta mereu cea mai buna optiune, chiar daca sunt foarte bine intentionati. O abordare mai blanda si mai plina de tact poate contracara ceea ce considera duplicitate si astfel isi pot atinge telurile mai usor.

Jupiter, planeta guvernatoare a zodiei Sagetator, ii ajuta sa vada perspectiva de ansamblu si ii impulsioneaza felul agitat de a fi. Insa, in acelasi timp, ii incurajeaza si agitatia. Aceasta planeta a expansivitatii le poarta noroc, motiv pentru care, cel mai adesea, Sagetatorii reusesc sa aterizeze in picioare, pregatiti pentru urmatoarea aventura. Dar Sagetatorii n-ar trebui sa se bazeze tot timpul pe noroc, ca Jupiter va interveni tot timpul pentru ei. Sagetatorii trebuie sa-si asigure ei insisi spatele si sa faca eforturi sustinute pe cont propriu.

Horoscop Sagetator
Alege Horoscopul zilei pentru alta zodie:
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.