Horoscop Scorpion azi

Scorpion
Zodia Scorpion: 23 octombrie-22 noiembrie
Planetele guvernatoare: Pluton si Marte
Motto-ul zodiei: "Eu doresc!"

Despre zodia Scorpion

Caracterul hotarat este una dintre caracteristicile principale ale Scorpionului, iar acest lucru ii face sa ignore obstacolele si piedicile care celorlalti li se par insurmontabile. Atunci cand se fixeaza asupra unui scop, rareori renunta, chiar daca dureaza uneori si cativa ani pana il realizeaza. Acesta este un adevarat avantaj in viata, dar exista si momente in care incapatanarea poate lua locul caracterului hotarat. Scorpionii trebuie sa invete sa fac diferenta si sa se lase in voia curentului atunci cand acest lucru ii ajuta sa progreseze.

Pluton, planeta guvernatoare a zodiei Scorpion, le da puterea vointei de a-i depasi pe aproape toti ceilalti, doar ca uneori nu stiu cand trebuie sa renunte, mai ales daca se indeletnicesc cu actiuni de ordin fizic. Ei trebuie sa invete sa se calmeze si sa nu se extenueze, sa inteleaga ca nu sunt invincibili, chiar daca au impresia asta.

Aura nativilor din Scorpion este misterioasa si magnetica, iar privirea lor fixa ii fascineaza pe multi. O singura privire aruncata in acest fel spune totul. Au, de asemenea, capacitatea de a exprima lucrurile rezumandu-le in putine cuvinte. Sunt abili, intuitivi si creativi, o combinatie care ii face invingatori in multe situatii. Actioneaza doar atunci cand cunosc toate faptele si cand momentul este in avantajul lor. Acest lucru le alimenteaza, desigur, reputatia unei persoane discrete si este adevarat ca se intampla foarte rar sa repete in fata altora ceea ce aud ca o destainuire.

Pluton si Scorpionul sunt planeta, respectiv zodia, ce sunt asociate in astrologie cu transformarea. Scorpionii trebuie sa-si foloseasca aceasta abilitate in plan practic, personal si profesional. Nimeni nu poate egala capacitatea Scorpionilor de a transforma ceea ce pare o vechitura in ceva util, de a fi niste adevarati agenti ai schimbarii in activitatea lor zilnica. In plan personal persoanele nascute in zodia Scorpion se reinventeaza periodic, fie pentru a-si schimba infatisarea, fie in sensul dobandirii de noi abilitati.

Horoscop Scorpion
Alege Horoscopul zilei pentru alta zodie:
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.