Horoscop Taur azi

taur
Zodia Taur: 21 aprilie-21 mai
Planeta guvernatoare: Venus
Motto-ul zodiei: "Eu am!"

Despre zodia Taur 
Hotararea,puterea de vointa si consecventa sunt calitati care-i diferentiaza pe nativii Taur de celelalte zodii. Insa daca aceste calitati sunt impinse la extreme, aceste trasaturi pozitive pot lua forma incapatanarii. Taurul trebuie sa invete sa-si sustina punctul de vedere in ceea ce priveste aspectele importante si sa invete sa nu opuna rezistenta in rest.

Natura ferma si practica a Taurului reprezinta un atu, si cu toateca fac totul intr-un ritm lent, potrivit unui ritm propriu de actiune, Taurii reusesc intotdeauna s aiasala suprafata, de multe ori inaintea altora. Aceasta energie stabilizatoare ii ajuta sipe cei din apropierea sa sa se simta in siguranta in preajma lor, iar cei foarte apropiati stiu sa pretuiasca aura de"inger pazitor" pe care nativul Taur o reflecta asupra lor.

In general persoanele nascute in zodia Taur isi gasesc siguranta de sine in rutina, ceea ce-i face sa se impotriveasca schimbarilor. Uneori insa, Taurul trebuie sa inteleaga ca schimbarea este un lucru ban. In caz contrar, el esteposibil sa se fixeze pe un fagas care le limiteaza oportunitatile. Asadar, Taurul trebuie sa invete ca, atunci cand este necesar, sa indrazneasca sa ia initiativa ca sa agite, din cand in cand, starile obisnuite de lucruri.

Dat fiind ca Venus este planeta lor guvernatoare, posesiunea lucrurilor si bunurilor este un lucru important - uneori chiar exagerat deimportant - pentru persoanele nascute in semnul Taurului. Daca observa ca si-au aglomerat casa cu obiecte, Taurii ar trebui sa se intrebe daca au cu adevarat nevoie de ele. Nesiguranta emotionala ar putea fi motivul pentru care sa le fie greu sa renunte la unele dintre ele.
Horoscop Taur
Alege Horoscopul zilei pentru alta zodie:
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.