Horoscop Varsator azi

Varsator
Zodia Varsator: 22 ianuarie-19 februarie
Planetele guvernatoare: Uranus si Saturn
Motto-ul zodiei: "Eu inventez!"

Despre zodia Varsator

Natura nonconformista si independenta a Varsatorilor este inconfundabila. Nu la fel de evidenta, dar totusi manifestandu-se periodic, este latura lor mai conservatoare. Aceasta combinatie contribuie la stabilirea reputatiei lor de persoana inprevizibila. De indata ce oamenii se gandesc ca le-au inteles felul de a fi, Varsatorii isi schimba macazul, impinsi de Uranus, planeta lor guvernatoare.

Varsatorii pot fi la fel de hotarati pe cat sunt de incapatanati, in funtie de situatie, iar de regula se feresc de schimbare, cu exceptia cazului in care ei sunt cei care declanseaza schimbarea. A initia schimbarea constituie unul dintre punctele lor forte, insa schimbarea poate fi si in detrimentul lor, daca motivul lor este pur si simplu acela de a perturba starea de lucruri actuala pentru a face viata mai interesanta. Asadar Varsatorii trebuie sa-si foloseasca abilitatile acolo unde vor exercita cel mai mare impact pozitiv.

Zodia Varsator este si zodia actiunilor umanitare, fiind, din fire, campionii drepturilor individului si al egalitatii. Varsatorilor le plac oamenii din toate sferele de existenta, atata timp cat le desteapta interesul. Totusi Varsatorii se ataseaza doar de unii dintre ei. Nativii din Varsator se simt mai confortabil atunci cand traiesc in plan mental, putand fi perceputi de ceilalti ca fiind distanti si detasati din punct de vedere emotional, iar furia le poate pune in ochi o privire de gheata.

Mintea lor intuitiva si inventiva simte apropierea tendintelor in schimbare, uneori cu cativa ani mai devreme, iar unii nativi din Varsator au o abilitate tehnica deosebita care ii ajuta sa creeze produse noi. Intuitia ii ajuta si ea sa-si conecteze ritmul de viata la schimbarile viitoare, traind adevarate momente de revelatie care semnaleaza punctele de cotitura importante.

Horoscop Varsator
Alege Horoscopul zilei pentru alta zodie:
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
 

Horoscopazi.org - Horoscop zilnic pentru toate zodiile - Horoscop de azi - Horoscopul zilei.

Horoscop azi Copyright © 2013-2018. Toate drepturile rezervate.